Melisa Aslı Pamuk için Ego dizisinin anlamı bir diziden çok daha fazlası!
[ad_1]
Fox TV ekranında ilk bölümü 5 Şubat Pazar akşamı yayınlanan Ego dizisi yeni bir heyecan yaşattı. Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisi, 5 yıl aradan sonra yeniden bir dizide buluştu. Daha önce Çarpışma isimli projede birlikte rol alan ikili, bu yapım sayesinde geniş bir hayran kitlesinin dikkatini çekmişti.
Ego dizisi mutlu bir yuva kurmak isteyen bir genç adamın içine düştüğü büyük borç batağından kurtulmak için, patronunun yaptığı teklifi kabul ettikten sonra hayatı çok değişen bir adamın hikayesi olarak öne çıkıyor. Melisa Aslı Pamuk bu dizide kadın patron Sibel olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.
Sibel karakteri hastalığı nedeniyle ameliyat olmadan önce mutlaka çocuk sahibi olmalı, yoksa bir daha doğum yapma şansı olmayacak. Sibel karakterini heyecanla bekleyen Melisa Aslı Pamuk hayranları da Pazar akşamı diziye kavuşmuş oldu.
Pamuk, 2 aydır sette olduklarını belirterek,”2 aydır çekiyoruz, heyecanlıyız” diye konuştu. Ego dizisinin açılımı, “erkeğe güven olmaz” şeklinde yapılıyor. Melisa Aslı Pamuk, erkeğe güven konusunun kişiden kişiye değişeceğini düşünüyor.
Peki izleyicileri neler bekliyor? Melisa Aslı Pamuk, daha önce izleyicilerin seyretmediği bir şeyi izleyeceklerini söyledi.
Oyuncu, “Daha gerçekçi karakterler, daha gri karakterleri canlandırıyoruz. Öyle bir şey bekliyor. Ben de gri karakter canlandırıyorum. İyisi iyi, kötüsü kötü. Sevdiğim tarzda bir kadını canlandırıyorum” ifadesini kullandı.
Kadın ile erkek ilişkilerinin işlendiği bir hikaye gibi gözükse de Ego dizisi aslında aile ilişkilerinin derinliklerine inen bir hikaye kurgusu üzerinden ilerleyecek.
Melisa Aslı Pamuk, senaryoyu ilk okuduğunda da bütün karakterlerin gri olmasının kendisini çok etkilediğinden bahsetti. Oyuncu, “Hiç kimse iyi değil, hiç kimse çok kötü değil. Olması gerektiği gibi davranıyor, bu hoşuma gitti” dedi.
Hangi tip erkeklere güven olmaz? Melisa Aslı Pamuk bu soruyu şu sözlerle yanıtladı.
“Gözü sürekli kapıda olan erkek tipi ve kendisini geliştirmeyen karakterler bence daha tehlikeli oluyor.”
[ad_2]
Kaynak