Adı Sevgi dizisi önce reytinglerde darbe yedi, şimdi de ikinci kriz geldi!

[ad_1]

atv ekranında pazar akşamları yayınlanan Adı Sevgi dizisinin başrollerinde Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer yer alıyor. İkili başarılı bir partnerlik süreci geçirirken, dizinin hikayesinin etkili bir dram olmasına rağmen, izleyicinin ilgisinin az olması dikkatleri çekiyor. Sadece reytinglerde değil, sosyal medya ortamında da gerçekleşen bu ilgi azalması Adı Sevgi dizisi için üst üste iki kriz konusu oldu.

Kuzey Yıldızı dizisindeki Feride karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ve Adı Sevgi dizisinde başrol kadın oyuncusu olmayı hak eden Gizem Güneş, rolün hakkını verse de reytinglerin düşük gelmesi oyuncunun öne çıkmasını zorlaştırıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alparslan Çakırbeyli karakteri ile etkili bir rolde yer alan Yunus Emre Yıldırımer için de Adı Sevgi dizisi beklentilerin tam da karşılanamadığı bir yapım oldu.

İki genç oyuncunun uyumunu farklı ve çok güzel olarak nitelendiren hayranlar, dizide Emir ile Elif’in sahnelerini daha bir heyecanla bekliyor. Sosyal medyada da bu ikiliye övgü dolu yorumlar bulabilirsiniz. Ancak dizinin hikayesinin geniş bir izleyici kitlesi üzerinde etki yapmamış olması ciddi bir sorun olmaya devam ediyor.

Yargı ve Teşkilat dizileri ile pazar akşamları reyting rekabeti içindeki Adı Sevgi dizisinin altıncı bölümü geride kaldı. Ancak gelen reytingler büyük sorun teşkil ediyor ve bu bir reyting krizine yol açabilir….

atv’nin düşük reytinglerle Adı Sevgi dizisine ne kadar da fırsat sunacağı bilinmiyor. Ancak kanalın önceki dizilerle ilgili attığı adımlara bakılırsa, Adı Sevgi dizisinin bir şekilde Mayıs ayı sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Tüm kişiler kategorisinde altıncı bölümüyle dokuzunculuk elde eden Adı Sevgi dizisi, en güçlü olduğu bu kategoride son haftalarda ortalamanın altında gerçekleşen reytingler nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor.

AB ve ABC1’de atv’nin kabul etmesi mümkün olmayan düşük reytingler gelse de dizinin tüm kişilerde tutunması bir umut ışığı yakmıştı. Ramazan ayı nedeniyle tüm dizilerde yaşanan izleyici kaybı, Adı Sevgi’yi de olumsuz etkiledi.

Hayranları hikayenin devamını istiyor ve pazar akşamları iyi bir alternatif olduğunu düşünüyor. Ancak gelen reytingler bir krize işaret ediyor ve bu haliyle yapımın devamı için atv’nin zararı göze alması gerekiyor.

Dizide reytinglerden sonra bir kriz de sosyal medya ortamında yaşanıyor.

Pazar akşamları sosyal medyada etkili olmakta zorlanan Adı Sevgi dizisi, rakiplerinin çok gerisinde kaldı. Teşkilat dizisinin 111 bin 100 ileti ile birinci sırada yer aldığı 17 Nisan günü, Yargı dizisi ise 88 bin 200 ileti ile sosyal medyada gücünü sergiledi. Adı Sevgi dizisi ise varlık gösteremedi. Reytinglerden sonra sosyal medyada da yaşanan bu ilgisizlik ikinci bir kriz konusu olarak dikkatleri çekiyor.

[ad_2]

Kaynak