Yürek Çıkmazı dizisinde ‘yeter artık’ serzenişi! İrem Helvacıoğlu setteki büyük soruna işaret etti!

[ad_1]

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanan Yürek Çıkmazı isimli dram dizisinde avukat Zeynep karakterini canlandırıyor. Oyuncu, Alp Navruz ile başarılı bir partnerlir süreci de yürütüyor. Dram ve entrikası yüksek olan Yürek Çıkmazı, dikkat çeken reyting sonuçları ile sezonun iyi ilerleyen projelerinden birisi oldu.

Sette her şeyin güzel ilerlediğinden bahseden İrem Helvacıoğlu, geceleri de çalışma olabildiğini, sabaha kadar da devam ettiklerini anlattı. Yoğun bir tempoda çalıştığı anlaşılan oyuncu, “Çok bir şey yapamıyorum. Çok vaktim yok. Ailemle vakit geçirmeye çalışıyorum. Yılbaşını kız kardeşimle beraber geçireceğiz. Ben her yıl evde olmayı tercih ediyorum. Yılbaşında evde olmayı daha keyifli görüyorum” diye konuştu.

2022 yılının kendisi için hem güzel hem de sıkıntılı olduğunu anlatan İrem Helvacıoğlu, hala koronavirüs konusunun etkisinden çıkamadığı itirafında bulundu. Oyuncu bu konuda şunları söyledi:

“Koronanın etkisinden çıkamıyorum. Kaç yıl geçti, ne oldu, ne zaman bitti, yeni mi bitti. Bence güzel geçti yine de 2022. Kazasız bir şekilde bu yılı da devirdik.”

Bazı konularda yeni kararlar aldığını da anlatan oyuncu, özellikle 2022 yılının oyunculuk mesleği konusunda değişim yılı olduğunu ifade etti. İrem Helvacıoğlu, “Belirli kararlar verdim, şimdi onları uygulamaya çalışıyorum. Umarım uygulayabiliyorumdur. 2023’te başka bir karar olabilir. Ben katı kurallara inanmıyorum, bunlar esneyebilir” dedi.

Kendisini yoran konulardan uzaklaşma eğiliminde olan oyuncu, “Beni yoran, zorlayan şeyleri hayatımı bir şekilde değiştirip evirip bana uygun hale getirmeye çalışıyorum. Hayatıma ve etrafımdaki insanlara uygun hale getirmeye çalışıyorum” şeklinde konuya açıklama getirdi.

Setteki grip salgınından rahatsız olan ve bir süredir de grip nedeniyle sorunlar yaşayan oyuncu, bu durumun sette birçok kişide olduğunu anlattı.

Her yıl bir başka beklenti kurarak yeni yılları karşıladığını anlatan oyuncu, bu yıl ise bu beklentisini söylemek istemediğini ama bu yıl biterken grip hastalığının ve öksürüğünün geçmesini özellikle diledi.

Aynı dileği sadece kendisi için değil, menajeri ve setteki tüm arkadaşları için de dilediğini anlatan İrem Helvacıoğlu, geçmeyen grip ve öksürük halinin Yürek Çıkmazı dizisinde büyük soruna yol açtığını da anlatmış oldu.

[ad_2]

Kaynak