Kaan Yıldırım’dan Vahide Perçin’e Büyük Darbe! Hakime Hanım Dizisi “Hüsran” Oldu! Ortalık İse Fena Karıştı…

[ad_1]

Atv ekranında sezonun en etkili dizilerinden birisi olma iddiası ile hazırlıklarına başlanan Hakime Hanım daha başlamadan çıkmaza girdi bile.

Vahide Perçin’in yaklaşık 1,5 yıl sonra yeniden ekranlara dönüş yapacağı diziden kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Bu sefer bir kadın hakim olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Vahide Perçin, uzun süredir bu projeyi bekliyordu ancak aksilikler bir türlü yakasını bırakmadı.

Dizinin hazırlıklarının başladığı ama ilk sahnelerin beğenilmediği için yeniden çekileceği en son öğrenilen haber olmuştu ki yeni olumsuzluk genç oyuncu Kaan Yıldırım’dan geldi.

Kaan Yıldırım'ın son hali şaşırttı! İşte yeni imajı

Dizinin hem senaryosuna yönelik önemli yenilikler yapılıyor hem de yönetmen değişikliği yaşanırken yeni yönetmen Murat Saraçoğlu’nun da şimdiye kadar yapılan tüm düzenlemeleri yeniden gözden geçirmeye başladığı açıklanmıştı.

Ancak bu süreçte dizinin oyuncu kadrosunda da önemli ayrılıklar yaşanıyordu ki, Kaan Yıldırım’ın yeni sezonda Hakime Hanım dizisinin başrolünde yer alacak olması beklenirken, kadroda yer almayacağı haberi açıklandı.

Kaan Yıldırım bir röportajında henüz dizi için görüşmelerinin devam ettiğini ve net bir durum olmadığını duyurması sırasında Hakime Hanım dizisi için neredeyse tüm hazırlıklar tamamlanmış ve Kaan Yıldırım’ın ismi de başrolde geçiyordu.

Hakime Hanım - Tanıtım - YouTube

Yıldırım’ın bu sözleri ciddi bir şaşkınlıık ve karışıklık yaşatmıştı ki ortaya çıkan son haber Kaan Yıldırım’ın projede yer almaktan vazgeçtiği oldu.

Sonuç olarak Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova gibi çok etkili bir diziden sonra yeniden hayranları ile bulaşacağı dizide işler fazlasıyla karışmış oldu.,

Cem Davran’ın başrol ayrılığı sonrası şimdi Kaan Yıldırım’ın da ayrılık kararı sonrası projenin devamı noktasında önemli soru işaretleri oluştu.

Hande Erçel’li Halka Dizisi Geri Dönüyor! İşte Oyuncu Kadrosu...

Hande Erçel’li Halka Dizisi Geri Dönüyor! İşte Oyuncu Kadrosu…

[ad_2]

Kaynak