Disney Plus’ın Süperstar dizisi için çok dikkat çekici bir kadro oluşturuldu!

[ad_1]

Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Süperstar isimli dizide çok ilginç bir hikaye bulacaksınız ve başarılı oyunculardan kurulu bir ekip ile güçlü bir dizi izleyeceksiniz. Bir seri katil olan ama kendisini sanatçı olarak gizleyen bir kadın, suçlu olarak gördüğü kişileri öldürüyor.

Kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanları öldüren bu seri katil karakterinde Pınar Deniz’i izleyeceksiniz. Yargı dizisi ile büyük bir çıkış yapan genç oyuncu, şimdi de Süperstar isimli yeni dizi projesiyle yine dikkatleri üzerinde toplayacak.

Üç Kuruş dizisinin finalinin ardından Uraz Kaygılaroğlu ise yakında yeniden sete çıkacak ve bu dizinin başrol erkek oyuncusu olarak izleyicilerle buluşacak. Oyuncunun bu dizide bir polis karakterine hayat vermesi bekleniyor. Süperstar dizisi için geniş ve etkili oyunculardan kurulu bir kadro oluşturuluyor.

Ahmet Rıfat Şungar ve Şebnem Hassanisoughi’nin de dizinin kadrosu için görüşme yapılan isimlerden olduğunu ortaya çıkması dikkatleri çekti. Ayrıca son dönemde birbirinden farklı projelerde izlediğimiz Tolga Tekin de yine dizinin ekibine katılan bir başka önemli isim oldu.

Son hazırlıkları devam eden ve yakında çekimlerine başlanması beklenen Süperstar dizisinin hikayesi ve oluşturacağı atmosfer ile sıra dışı bir yapım olması bekleniyor. Yaz döneminde ünlü oyuncuların sette ter dökmesine neden olacak dizi, Disney Plus’ın abonelerine sunacağı etkili projelerin başında geliyor.

[ad_2]

Kaynak