Fox TV’nin Gülümse Kaderine dizisi, çarpıcı hikayesi ve güçlü kadrosu ile geliyor

[ad_1]

Fox TV, yeni sezonda dizi kararlarıyla izleyenleri şaşırtan bir süreç yaşattı. Sezon başından beri ardı ardına pek çok dizisine final kararı veren kanal, yeni diziler için hazırlıklarını da sürdürüyor bir yandan.

Yaz sezonu için iddialı yapımlar için çalışmalar sürerken, yakında başlayacak bir başka diziden yeni haberler de gelmekte. Kanalın yine iddialı dram projelerinden birisi olan Gülümse Kaderine dizisinin oyuncu kadrosu da hikayesi de ilgi çekmekte.

Yeni sezonda Mahkum dizisi ile yüzü gülen ancak diğer dizilerini bir bir reytinglere kurban veren kanalın yine umut bağladığı yapımlardan birisi oldu Gülümse Kaderine dizisi. Yetimhanede büyüyen iki genç kızın dram dolu hikayesini anlatan Gülümse Kaderine’nin yayın tarihi de kısa bir süre önce açıklandı.

Dizinin ilk bölümünün 27 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacağı kararı ile birlikte hangi dizilerle rakip olacağı da ortaya çıktı. Çarşamba akşamları Kuruluş Osman, Annenin Sırrıdır Çocuk, Kara Tahta, Sadakatsiz ve Oğlum dizileri ekrana gelmekte.

Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin dikkat çeken isimlerinden birisi, Zalim İstanbul’da yaptığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine çeken Bahar Şahin oldu. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Bahar Şahin, uzun süredir bir projede yer almıyor. Bu nedenle özellikle oyuncunun hayranları Gülümse Kaderine dizisi için bir hayli heyecanlı.

Dizide ayrıca Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda rol alıyor.

Gülümse Kaderine’nin hikayesi ise şöyle: Eda ve Yaren Bursa’da yetiştirme yurdunda büyümüş, birbirlerini kardeş olarak kabul ederek kimsesizliklerini avutmaya çalışan iki genç kızdır. Yaren üniversite sınavına girip tıp fakültesini kazanarak doktor olmak istemektedir. Eda ise liseyi yarıda bırakmış, okuyarak bir yere varamayacağını düşünmektedir.

İkisi de on sekiz yaşını doldurdukları için artık kendi hayatlarını kurmak isterken, iki kızın kaderi gittikleri bir ev partisinden sonra trajik bir şekilde tamamen değişecektir… Yaren kendisinden saklanan geçmişinin sırlarına doğru bir yolculuğa çıkarken, Eda bu yolculukta bütün krizleri fırsata çevirmeye başlar.

[ad_2]

Kaynak